| | |

SERBAREA DE CRACIUN 2013

In cadrul serbarii desfasurate cu ocazia Craciunului, in liceul nostru a fost lansata campania “Vreau sa fiu Mos Craciun”,  in care au fost implicati parinti, profesori si  agenti economici.

Programul artistic a fost pregatit de: d-na Dulea Mihaela- profesor de limba si literatura romana, d-na Tutea Dica- profesor de muzica, d-nul Marius Vintila- profesor de religie si d-nul Bugiulescu Marian- profesor de religie, alaturi de care au “evoluat” copii de la clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, dar elevi “mai mari”.

Asociatia Parintilor din Liceul Teoretic “I.L.Caragiale”, reprezentata de d-na Floretina Bunea,  a oferit tuturor copiilor participanti dulciuri.

Elevii: Dora Serban (clasa XI-a C), Radu Andreea (clasa a IX-a C), Calin Maria Adriana (clasa a XI-a G), Savescu Mihail (clasa a XII-a F) si Estera Adam (clasa a XII-a B) au primit jachete de iarna si ghete sau rochite si pantofi de la d-nii Balea, Fleancu si Corbu- agenti economici, care s-au implicat direct in actiunea SNAC, facand copiilor care au avut nevoie Mos Craciun, daruri.

Multumim, indeosebi, elevului Radu Marinescu, din clasa a VIII-a, care a fotografiat si filmat intregul eveniment, dar si tuturor cadrelor didactice care au participat la serbare.

dir. prof. Nicoleta Spiridon

 

      

      

      

      

  

Filmul serbarii il puteti vedea aici (pentru vizualizare se recomanda Internet Explorer):

Serbare de Craciun 2013-2

Similar Posts

Leave a Reply