|

”Din suflet de copil, de sărbători!”

ACTIVITATE SNAC – 14 DECEMBRIE 2016

”Din suflet de copil, de sărbători!”

Elevii voluntari ai clasei a XI-a E însoțiți de prof. Mihaela Dulea, Constanța Diaconu, Mihaela Neagu și Marius Vintilă, au vizitat pacienții Spitalului Județean Târgoviște, secția de Recuperare Neuro-Motorie pentru copii, de la Gura Ocniței.

Obiectivul vizitei a fost acela de a impărtăși bucuria Sărbătorii Nașterii Domnului alături de copiii și adolescenții internați în această perioadă. Am fost încântați să descoperim optimismul pe care cei mici l-au demonstrat prin modul de a gândi și dorința lor de a socializa și de a se implica in activitățile pe care elevii noștri le-au pregătit. Voluntari și beneficiari, au format o singură echipă, au intonat colinde, dar si cântece populare românești, au confecționat decorațiuni de Crăciun pe care elevii noștri le-au oferit în dar pacienților.

Experiența a fost unică, așa cum au afirmat voluntarii noștri. Tot din partea lor a venit promisiunea de a iniția și alte activități in parteneriat cu instituția amintită mai sus, prilejuite de Ziua Copilului.

      

 

Similar Posts

Leave a Reply