| |

În atenția candidaților la examenul de Bacalaureat Centrul de examen – Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale” Moreni În

În vederea realizării în condiții optime a accesului în Centrul de Examen, vă transmitem următoarele:
1. Conform metodologiei, accesul elevilor în săli este permis în intervalul 7.30 – 8.30. După 8.30 nu se mai permite accesul în sala de examen.
2. Probele scrise ale examenului de Bacalaureat se desfășoară în cele două corpuri de clădire, în 20 de săli, astfel: primele 11 săli – Corp central (parter – etaj 2) și următoarele 9 săli – Corp Cămin (parter – etaj 1)
3. Repartizarea elevilor se va realiza ALFABETIC, în cele două clădiri, și va fi anunțată în fiecare zi premergătoare probei scrise.
4. Intrarea elevilor în incinta liceului va fi permisă pe cele două porti de acces se va face în etape/ în serii de câte 20 de persoane, iar intrarea în școală și în sălile de examen se va realiza cu respectarea tuturor normelor în vigoare privind igiena și distanțarea socială: Pentru Corpul Cămin (spate) – intrarea cu uși duble, dinspre poarta de acces în curtea din spate a liceului, iar pentru Corpul Central (față) – intrarea dinspre Amfiteatru. Candidații vor fi termometrizați, vor primi mască de protecție și își vor dezinfecta mâinile.
5. Referitor la bagaje:
a) În fiecare clădire este pregătită o sală pentru depozitarea bagajelor. În acest sens, RECOMANDĂM candidaților să aibă asupra lor, pe cât posibil, doar cartea de identitate și materialele acceptate și necesare pentru examen (de exemplu, pot pune instrumentele de scris și Cartea de identitate într-un plic de plastic transparent).
b) Pentru alte obiecte personale (geacă, apă, chei, telefon etc), RECOMANDĂM candidaților să aibă pregătit un sac de plastic (menajer) ETICHETAT cu nume și prenume, în care să își pună obiectele înainte de intrarea în școală, pentru depozitarea mai rapidă a acestora la sala de bagaje. Aceasta va fi și modalitatea aplicată de către școală, privind gestionarea bagajelor lăsate la sala amenajată în acest sens

Similar Posts

Leave a Reply