| | |

Concursul de dans: “Impreuna pentru viitor”

 9 aprilie 2014, faza judeteana

Trupa de dans a Liceului Teoretic “I.L.Caragiale”: Forever Frends

Cât de mult curaj îţi trebuie să dansezi?

Cu toţii ascultăm muzică şi mulţi dintre noi visăm că plutim în paşi de dans cucerind lumea, dar, când se iveşte prima ocazie de a fi invitati să păşim pe un ring de dans, emoţia, teama de a nu greşi, timiditatea sau cine ştie ce alte sentimente ne opresc în loc.

Dar există în liceul nostru o echipă de voluntari care au învăţat să ne arate că se poate. Ba chiar că imposibilul este perfect posibil. Theodora Trandafir,  Andreea Radu, Ana Maria Hodineţ, Ana Maria Tache, Teodora Nanu, Andreea Răvoianu, Andreea Pascu, Diana Ogrezeanu, Ciprian Ţapu şi Petruţ Dumitrescu sunt cei 10 copii care au pus in scenă, în paşi de dans, o poveste menită să-i susţină pe beneficiarii SNAC, să le arate/ să ne arate nouă tuturor că oricine poate dansa, dar mai ales că dansul poate naşte durabile, frumoase prietenii: Forever Frends!

În data de 9 aprilie 2014, echipa de voluntari împreună cu profesorii coordonatori, Mihaela Dulea şi Monica Zamfir, au participat la faza judeţeană a concursului de dans “Împreună pentru viitor”, organizat de doamna psihopedagog Cristina Marin, coordonatorul judeţean SNAC, la Scoala Specială Targovişte. Copiii au impresionat publicul prin emoţiile transmise, prin povestea pe care au comunicat-o dansul lor, coregrafia, fundalul muzical ales. Aşa încât, în data de 28 aprilie Forever Frends vor merge la Călăraşi pentru a participa la faza regională a concursului. Ţinem pumnii strânşi, dar cu siguranţă, aşa cum ne-a spus de fiecare dată prietena noastră, Theo, n-avem motive să ne facem griji: nu are cum să fie decât FOARTE BINE! Noi ne încredem în optimismul Theodorei şi promitem că vom reveni cu veşti bune!

Căci, cât de mult curaj îţi trebuie să dansezi?!……

Prof. Monica Zamfir

Mai jos, cateva fotografii sugestive:

                    

Similar Posts

Leave a Reply