| |

Lecția de stomatologie

    Cu ocazia parteneriatului incheiat la initiativa Colegiului”i.l. Caragiale” Moreni cu clinica bucuresteana “Medicor”,,joi 21 ianuarie 2016,in incinta C.D.I.a avut loc intalnirea elevilor  claselor 9A,9E,9F,7A si 10A cu medicul stomatolog Codrin Dragomir-el insusi absolvent al liceului nostru.
            In cadrul acestei intalniri,elevii au asistat la o expunere legata de anatomia dintelui,de felul cum apare si se dezvolta caria dentara si care sunt metodele de preventia aparitiei cariei,respectiv ce se poate face acasa ( o buna igiena orala,tehnica corecta a periajului) si care sunt manevrele medicale ce se fac doar in cabinetul dentar(detartrajul,sigilarile dentare,tratamentul gingiilor). La final,medicul le-a prezentat elevilor nostri produsele de specialitate care se gasesc in farmacii si care ii pot ajuta sa-si mentina dintii frumosi si sanatosi
            Speram ca aceasta initiativa sa fi fost folositoare si interesanta si ne dorim ca ea sa fie prima dintr-un sir de intalniri educative pentru tinerii colegiului nostru.
    

Similar Posts

Leave a Reply