| | |

ACTIVITATE DE VOLUNTARIAT – ”ZÂMBET PENTRU ZÂMBET

Elevii Colegiului Național ”Ion Luca Caragiale” Moreni au inițiat proiectul de voluntariat “Zâmbet pentru zambet”. În cadrul acestuia, timp de aproape două luni, săptămânal, elevii voluntari au organizat ateliere de lucru și au confecționat obiecte care să reprezinte, în an Centenar, spiritul național românesc: au împletit brățări tricolore, au învățat să creeze imagini pe pânză folosind fire textile și punctul tradițional românesc. Astfel au readus la viață și au reușit să promoveze valori moștenite de la generațiile anterioare, păstrătoare ale mărturiilor tradiției românești.

Pentru munca lor și pentru entuziasmul dovedit prin produsele rezultate îi apreciem și îi susținem să devină vizibili în comunitate.

Astfel, în spiritul zilelor de sărbătoare care se apropie, ei vor fi prezenți în perioada următoare în mijlocul comunității pentru a promova activitatea lor și pentru a transforma timpul pe care l-au dăruit cu generozitate într-un real sprijin pentru cei nevoiași.

În parteneriat cu Primăria Municipiului Moreni, Targul caritabil “Zâmbet pentru zambet” se va deșfășura pe data de 23-24 noiembrie 2018 în Parcul Central Moreni , vineri de la ora 14:00 – 17:00 , iar sâmbătă de la ora 10:00 -17:00. Voluntarii elevi așteaptă donații ( alimente neperisabile sau jucării) în schimbul cărora oamenii vor primi lucruri handmade ( brătări din noduri/împletite sau cusături tradiționale pe etamină) făcute de echipa de proiect. Vă invităm să le fiți alături!

Felicităm inițiativa voluntarilor, în numele colectivului profesoral al Colegiului Național ”Ion Luca Caragiale” Moreni.

prezentare VOLUNTARIAT ”zambet pentru zambet”

 

Similar Posts

Leave a Reply