Artistă & Realizator TV

Calea Mea: O Călătorie Începută la Colegiul I.L. Caragiale din Moreni

Eu sunt meritul oamenilor care au crezut în mine

Când privim înapoi la drumul nostru și la persoanele care ne-au ajutat să devenim ceea ce suntem astăzi, uneori ne întoarcem la rădăcinile noastre pentru a redescoperi acele momente care au avut un impact profund asupra vieții noastre. Pentru mine, acele rădăcini se află aici, la Colegiul Național “I.L. Caragiale” din Moreni, un loc de unde am pornit în aventura mea către cunoaștere și spre a deveni cine sunt astăzi.
Amintirile de aici sunt ca o comoară neprețuită pentru mine. Acest liceu nu este doar un loc de învățare, ci un loc în care am descoperit valoarea adevărată a educației și a bunătății umane. Profesorii de aici nu au fost doar mentori, ci și prieteni și ghizi în călătoria mea spre maturitate. Cu fiecare lecție, cu fiecare sfat și cu fiecare zâmbet, acești dascăli minunați m-au ajutat să cresc și să înțeleg lumea dintr-o perspectivă mai profundă.
Astăzi, în calitate de prezentator de știri și emisiuni, mă întorc cu recunoștință la aceste rădăcini, pentru că ele au definit cine sunt și au influențat ceea ce fac. Sunt mândră să spun că am reușit datorită meritului meu, dar și al oamenilor minunați care au crezut în mine și care m-au îndrumat.
Îmi amintesc cu emoție fiecare sală de clasă, fiecare discuție cu profesorii și fiecare moment petrecut aici. Colegiul “I.L. Caragiale” din Moreni rămâne mereu în inima mea ca un loc în care s-au pus bazele cunoașterii și unde am învățat să fiu om.

Cu recunoștință și dragoste pentru Colegiul “I.L. Caragiale” din Moreni,
Anisa Săndulache