Invitație

Primii pe scenă!”

       Bun găsit!

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Moreni realizează în cadrul proiectului „Școală Durabilă” un traseu al valorilor care ne reprezintă cu succes liceul și orașul și pe care vrem să le avem permanent ca reper în tot ceea ce facem noi, profesori și generații de elevi deopotrivă.

„Școala Durabilă” este un proiect susținut de ONG-urile Terra Mileniul III și REPER 21, care promovează 17 obiective de dezvoltare durabilă, unul dintre acestea fiind Educație de calitate.

       Devenind parte din acest proiect, ne-am asumat, printre altele,  să arătăm că suntem o școală pentru generațiile viitoare, care zice ceea ce face și face ceea ce zice! Una dintre activități este realizarea unor poteci tematice prin care să ne descoperim orașul, liceul, comunitatea ca repere durabile pentru generațiile de elevi.

      În cadrul acestui proiect, obiectivul nostru este să ne facem cunoscute personalitățile, valorile și domeniile culturale în care excelează, prin intermediul unei pagini web, respectiv a unui spațiu expozițional realizat de elevii noștri în incinta liceului.

     Așa cum ați înțeles, Dumneavoastră sunteți una dintre valorile cu care ne mândrim! Acceptați, deci, invitația noastră de a vă alătura comunității valoroase a orașului, respectiv a Colegiului „Ion Luca Caragiale” din Moreni, făcându-ne onoarea de a răspunde următoarelor solicitări:

          1. Rezervându-vă un moment de reflecție, vă rugăm să povestiți pentru generațiile actuale și viitoare ce anume v-a marcat, în mod decisiv, personal și profesional, existența Dumneavoastră morenară. Ce și cum anume păstrați în memorie orașul Moreni/ Liceul nr 1 – devenit între timp Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”.

       Răspunsul Dumneavoastră nu are limite de spațiu pentru că, în mod cert, memoria nu are limite.

       2. Faceți-ne cunoscute realizările Dumneavoastră profesionale, ajutându-ne astfel să oferim elevilor noștri repere puternice, durabile și valoroase.

       De asemenea, știm că aveți un palmares bogat, de aceea nici aici nu există limite de spațiu.

      3. Alegeți un obiect (sau mai multe) ilustrativ(e) pentru cariera Dumneavoastră, care să vă reprezinte vizual pe una din POTECILE CULTURALE pe care le vom realiza în spațiul expozițional al colegiului nostru.

       Cu siguranță, nici aici nu există limite, căci creativitatea este prin definiție fără margini.

             Încrezătoare în acest proiect și într-o foarte frumoasă colaborare, vă stau permanent la dispoziție prof. Andra Marinescu (tel. 0721050903) și prof. Monica Ciurea (tel. 0721955520).

                                                                                                               Cu prețuire,

                                                                                    Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” Moreni

                                                                                                             Școală Durabilă